Training en coaching

Schrijftraining

Via mijn eigen bureau geef ik verschillende schrijftrainingen. Dat doe ik per e-mail maar ook incompany. Als neerlandicus en (schrijf)docent aan de School voor Journalistiek in Utrecht deed ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op en daarnaast gaf ik talloze e-trainingen en incompanytrainingen voor mijn eigen bedrijf. Een e-training duurt vier lessen en kost 280 euro inclusief btw. Dit zijn de best lopende e-trainingen:

  • kort en bondig schrijven
  • publiekgericht schrijven
  • een journalistiek artikel schrijven
  • eindredactie en tekstcorrectie
  • foutloos formuleren en/of spellen

Coaching

Ik coach ook individuele journalisten en tekstschrijvers bij hun werk. Dat kan gaan om schrijfcoaching (ik lees met je mee, geef je tips ter verbetering, haal eventuele fouten uit je verhaal) maar ook om coaching bij het freelancen zelf. Hoe schrijf je een pitch, bij wie moet je zijn, welk medium zou passen bij je idee, welke prijs vraag je, hoe onderhandel je, wat moet je met de btw, etc.